2014. augusztus 19., kedd

Sablonos vagy nem?

 Sablonos sztori?- Kizárt!





Sziasztok! Sokan, lehet te is gondban vagytok azzal, hogy sablonos -e a blogod. Remélem ezzel a cikkel tudok segíteni és kicsit ki tudjuk selejtezni a tömegsztorikat. :)

Ui.: A bejegyzést senki ne vegye magára, lehet a te történeted nem sblonos attól függgően, hogy megfelel pár feltételnek.


A sablonos fanfiction sztorik: 




Testvég a bandában!

Az egyik bandatag testvére megismeri a bandát és rögtön egymásra találnak az egyik taggal.
Javíts: Nem muszáj egyik percről a másikra egymásba szeretni. Lehetne az is, hogy először nem ő tetszik neki akivel a végén össze jön hanem mondjuk egy másik srác vagy már lehetne barátja de a pletykák össze hozzák őket.


Különös véletlen:

Egymásba botlik a két szereplő és szerelem lesz első látásra.
Javíts: A lány utasítsa vissza a főszereplő fiút, aki a lány barátnőjével kezd járni vagy őszintén de lehet azért is mondjuk, hogy féltékennyé tegye a főszereplőnket. Az első esetben akár a főszereplő is változhat. Hidd el, ha ezt alkalmazod akkor mindenki garantáltan meglepődik és senki nem fogja sablonosnak tartani a sztoridat.


De rég láttalak!

A régi barátok egy újabb különös véletlen szerint újra találkoznak. Na de hogyan? Rögtön szerelem.
Javíts:  Tetsszen a főszereplőnek egy másik bandatag. Vagy még egy jó megoldás: A banda tagja soha nem is volt a szomszédja. Csak azt hitte. És ki akarná ezeket a tévhiteket szertefoszlatni?



The Best:


A napló:

Egy lány aki egy naplót vezet a mindennapjairól és legtöbbször a főszereplő fiúról aki persze a legmenőbb macsó a suliban de a csajt viszont észre se veszik.
Javíts: Ezek a történetek reménytelenek. Kell bele egy fordulat. Ezt viszont már neked kell kitalálni. A lényeg, hogy minél hamarabb történjen meg, mert nem fogják olvasni a blogodat ha unalm as tucat sztorit írsz.



 Sablonos karakterek:


- Ariana Grande
- Acacia Clark
- Miley Cyrus
- Lucy Hale
- Emilie Nereng
- Ebba Zingmark
- Erica és Aurora Mohn Kvam


Remélem tudtam segíteni!


- Annie D.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése