2014. augusztus 8., péntek

Blog kritika- Magamat látom benned

 Magamat látom benned


A blog linkjéhez kattintsatok IDE

Design:

A fejléc szépen meg van csinálva bár nekem egy kicsit túl van zsúfolva. Tetszik benne, hogy nem minden karakter szerepel rajta csak a két főszereplő. A színek passzolnak egymáshoz és a háttér is szép. tetszett a blogban, hogy vannak szavazások. (Én is szavaztam :) ) Van chat is ami nagy előny a blogok terén.

Történet:

A történet egyáltalán nem sablonos és nagyon kreatív. A szereplők sincsenek agyon használva. Van egy- két rész ami rövidebb de a többi mind hosszú. De vissza térve a történetre nagyon magával ragadott. Nagyon jó a fogalmazása és nincs benne túl sok szóismétlés bár ezért akad nem egy bejegyzésben. Egy pár helyen be- be csúsznak helyesírási és fogalmazási hibák de ez az ami még megengedett. :)
A történet nem a legszokványosabb de éppen ezért jó. Megragadja az olvasót. Sok helyen nagyon részletesen van leírva amit érez vagy gondol a főszereplő és ezért is lehet könnyen bele élni magunkat a történetbe. Nagyon tetszett, hogy a nagy Ő-vel nem a legelején futott össze. Nekem egy kicsit fura volt, hogy Szabinak van egy fia de nem szerepelt túl sokszor úgyhogy nem volt vele től sok gondom.

Összesítés:

Design: 10/ 9
Történet: 10/ 10

bocsi, hogy rövid lett de azért remélem tetszik.

2 megjegyzés: